Sobre nós

Os nosos mexillóns proceden da primeira batea ecolóxica que se instalou en España no ano 2010 na Ría de Arousa, Pontevedra.

mexillon-de-galicia.jpg mexillons.jpg

Códice Calixtino

A nosa inspiración

O Códice Calixtino, considerado unha das primeiras guías de viaxes da historia. Recolle aspectos básicos das primeiras peregrinacións medievais como as costumes dos lugares polos que discurría o Camiño de Santiago e, como non, a súa gastronomía.

O noso compromiso

Buscar os mellores provedores de materias primas ecolóxicas para elaborar receitas actuais sen usar espesantes artificiais, colorantes, conservantes, aditivos, aromas, edulcorantes nin ingredientes modificados xenéticamente. Receitas innovadoras pero inspiradas na cociña tradicional elaboradas de forma artesanal.

A nosa preocupación

Protexer o medio ambiente. O envase é de cristal, con tapa metálica e estuchado en caixa de cartón, sen plastificar, para que a luz non altere nin a cor nin a calidade do produto. Reciclable ó 100%.

Mejillón de Galicia - Denominación de Origen Protegida

Viaxa con Los Sabores de Camino e percorrerás a cultura gastronómica dos Camiños de Santiago sen moverte da casa. ¡Cada referencia transpórtache por unha ruta diferente!

Mexillóns á galega - Camiño do Norte
Estofado de lentellas pardina con mexillóns en caldo de rape - Camino Sanabrés
Feixóns guisados con mexillóns en caldo de rape - Camiño Mozárabe
Paté de langostinos con mexillóns - Camiño a Finisterre
Mexillóns en salsa verde - Camiño de Inverno
Potaxe de garavanzos de Fuentesaúco con mexillóns en caldo de rape - Camiño Portugués pola costa
Mexillóns en escabeche tamaño xigante - Vía da Plata
Mexillóns a la marinera - Camino de Levante desde Murcia
Mexillóns al natural - Camino Inglés
Mexillóns en escabeche agridoce con mel - Camiño primitivo
Mexillóns en escabeche con pimentón de Murcia - Camiño Portugués
Paté de mexillóns en escabeche - Camiño Francés

Menu