Os nosos mexillóns proceden da primeira batea ecolóxica que se instalou en España no ano 2010 na Ría de Arousa, Pontevedra.
A nosa inspiración
O Códice Calixtino, considerado unha das primeiras guías de viaxes da historia. Recolle aspectos básicos das primeiras peregrinacións medievais como as costumes dos lugares polos que discurría o Camiño de Santiago e, como non, a súa gastronomía.
O noso compromiso
Buscar os mellores provedores de materias primas ecolóxicas para elaborar receitas actuais sen usar espesantes artificiais, colorantes, conservantes, aditivos, aromas, edulcorantes nin ingredientes modificados xenéticamente. Receitas innovadoras pero inspiradas na cociña tradicional elaboradas de forma artesanal.
A nosa preocupación
Protexer o medio ambiente. O envase é de cristal, con tapa metálica e estuchado en caixa de cartón, sen plastificar, para que a luz non altere nin a cor nin a calidade do produto. Reciclable ó 100%.
Viaxa con Los Sabores de Camino e percorrerás a cultura gastronómica dos Camiños de Santiago sen moverte da casa. ¡Cada referencia transpórtache por unha ruta diferente!