Mexillóns ao Natural 8/12 (medianos)
Os nosos Mexillóns ao Natural Bio DOP transpórtannos ao Camiño Inglés, que transcorre a maior parte polo mar e do cal obtemos un dos nosos ingredientes: o sal.
O sal non só é condimento e conservante, senón que tamén foi utilizada coma moeda. Está presente en tódalas dietas dende a antigüidade, pois é un gran potenciador natural do sabor.
No noso tarró só introducimos auga, sal e mexillóns DOP Galicia, considerado o mellor mexillón do mundo polo seu sabor, textura, cor...
O mexillón é un alimento san e natural: o seu baixo contido en graxas e o seu alto contido en proteínas fano moi recomendábel para levar unha dieta e un estilo de vida saudables.
Pódense consumir tanto a temperatura ambiente coma en quente, sós ou formando parte de variadas receitas.
Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, auga e sal.
** Procedencia de acuicultura ecolóxica
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 110 g
Peso escorrido: 69 g
Maridaxe: Viños brancos con boa acidez, tipo Albariño Rías Baixas e Rueda; sidra natural ou espumosos brancos ou rosados
Alérxenos: contén moluscos
Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e pasos do proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente.
Mantéñase o tarro de cristal dentro da caixa de cartón ata que se consuma para protexer a cor e a calidade do produto da luz solar.
Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0°C e 5°C e consúmase antes de 2 días.
VALOR NUTRICIONAL
VALOR NUTRICIONAL MEDIO POR 100 g DE PRODUTO
Enerxía: 110 kcal 460 kJ
Proteínas: 19 g
Hidratos de carbono: 0 g
Dos cales: Azúcares: 0 g
Graxas: 3,7 g
Das cales: Saturadas: 0,6 g
Sal: 1,7 g