Os nosos Mexillóns Bio DOP á Galega 7/10 transpórtannos ó Camiño do Norte pois o seu intenso sabor a mar lémbranos ás vilas mariñeiras. O mexillón das rías galegas está considerado como o mellor mexillón do mundo polo seu sabor, textura, cor... e esta é a nosa homenaxe.
A salsa está elaborada a partir dun sofrito caseiro, ó estilo tradicional, con ingredientes frescos e de tempada, cociñados a lume lento.
Recomendamos consumilos tanto a temperatura ambiente como en quente, sós ou acompañados de pastas ou arroces.
Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, salsa* de tomate (tomate*, cebola*, allo*, aceite* de oliva, azucre* e sal), cebola* e AOVE* Cobransosa.
** Procedencia de acuicultura ecolóxica
* Procedencia de agricultura ecolóxica
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 110 g
Peso escorrido: 65 g
Maridaxe: viños brancos secos, como Rioja ou Ribera del Duero e tintos de media crianza e crianza
Alérxenos: contén moluscos
Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e paso do proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C y 5° C e consúmase antes de 2 días.