O noso Paté de Boi de Mar con Mexillóns Bio DOP convídanos a continuar a ruta a través do Camiño a Finisterre, onde alcanzaremos a fin da nosa peregrinación ó divisar o océano Atlántico.
Recomendamos consumilo a temperatura ambiente. Unta ó teu gusto sobre pan (artesán, de pobo, sen gluten, integral, de masa nai, baixo en sal, etc.), galletas tostadas... ou elabora as túas mellores receitas.
Ingredientes: Buey de Mar, mejillones* 28% (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa (Rías Baixas - Galicia), caldo de rape (rape 3% y agua), harina de maíz* (3,5%), alga* (gelidium) y sal.
* Ecolóxico
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 102 g
Maridaxe: vinos frescos jóvenes y con acidez, como Rías Baixas o Rueda; sidra natural o espumoso blanco o rosado.
Alérxenos: contén moluscos, crustáceos e peixe
Outras declaraciones (OGMs): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y paso del proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lejos de los rayos solares. Una vez abierto, consérvese refrigerado entre 0° C y 5° C y consúmase antes de 2 días.