O noso Paté de Langostinos con Mexillóns Bio DOP convídanos a continuar a ruta a través do Camiño a Finisterre, onde alcanzaremos a fin da nosa peregrinación ó divisar o océano Atlántico, onde se crían os mellores langostinos.
Os langostinos críanse en acuicultura ecolóxica en Ecuador (Pescanova) e os mexillóns son da DOP da ría de Arousa (Galicia).
Recomendamos consumilo a temperatura ambiente. Unte ao seu gusto sobre pan (artesán, de pobo, sen gluten, integral, de masa nai, baixo en sal, etc.), galletas tostadas... ou elabore as súas mellores receitas.
Ingredientes: langostinos** (Penaeus vannamei), mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, caldo de rape (rape 3% e auga), legumes* secas (3,5%), alga* (gelidium) e sal.
** Procedencia de acuicultura ecolóxica
* Procedencia de agricultura ecolóxica
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 102 g
Maridaxe: viños frescos novos e con acidez, como Rías Baixas ou Rueda; sidra natural ou espumoso branco ou rosado.
Alérxenos: contén moluscos, crustáceos e peixe
Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e paso do proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.