Feixóns Guisados con Mexillóns en Caldo de Rape

Os nosos Feixóns Guisados con Mexillóns Bio DOP en Caldo de Rape convidan a continuar a ruta ó longo do Camiño Mozárabe, terra de leguminosas, aporte esencial para tan longa travesía.

Reinterpretamos un guiso tradicional adaptándoo ós tempos actuais para que só haxa que abrir, quentar e desfrutar.

A esencia da dieta mediterránea está presente en tódolos nosos pratos preparados: Só con Omega 3, sen graxas de orixe cárnico; o fondo de tomate e marisco, o caldo de rape e os mexillóns nos garanten o sabor a mar ao cociñalos a lume lento durante dúas horas e vinte minutos para que o caldo fusione cos feixóns.

Ler máisAmosar menos
8,30 € (IVE incl.)
Descrición

Ingredientes: alubias*, mejillones** (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa, caldo de rape (rape 3% y agua), salsa* de tomate* (tomate*, cebolla*, ajo*, aceite de oliva*, azúcar* y sal), puerro* fresco, AOVE* Cobransosa, laurel*, y sal.

** Procedencia de acuicultura ecológica

* Procedencia de agricultura ecológica


Capacidad: 350 ml

Peso neto: 340 g


Maridaje: vinos blancos y rosados, como Rioja y Ribera del Duero y tintos jóvenes de media crianza y crianza.

Alérgenos: contiene moluscos y pescado

Otras declaraciones (OGM´s): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y paso del proceso.

Duración del producto: 5 años a partir de la fecha de fabricación

Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lejos de los rayos solares. Una vez abierto, consérvese refrigerado entre 0° C y 5°C y consúmase antes de 2 días.

Ler máisAmosar menos
Detalles de produto
Produtos relacionados
8,30 € (IVE incl.)
Os nosos Feixóns Guisados con Mexillóns Bio DOP en Caldo de Rape convidan a continuar a ruta ó longo do Camiño Mozárabe, terra de leguminosas, aporte esencial para tan longa travesía. Reinterpretamos un guiso...
8,30 € (IVE incl.)
O noso Estofado de Lentellas con Mexillóns Bio DOP en Caldo de Rape convida a que o Camiño Sanabrés sexa máis levadeiro. Zamora é o lugar de orixe da nosa lentella pardina. As lentellas pardinas de Terra de Campos...

Menu