Caixa 24 unidades

1
Engade á caixa os produtos que che gusten ata completar as 24 unidades
2
Realiza o teu pedido e enviámosche a caixa a onde queiras
3
Recollemos os botes baleiros e dámosche un desconto para a túa vindeira compra!
* Para engadir produtos á caixa fai clic enriba da imaxe (+)
  • Mexillóns ao Natural 8/12 (medianos)
    Mexillóns ao Natural 8/12 (medianos)

    Os nosos Mexillóns ao Natural Bio DOP transpórtannos ao Camiño Inglés, que transcorre a maior parte polo mar e do cal obtemos un dos nosos ingredientes: o sal.

    O sal non só é condimento e conservante, senón que tamén foi utilizada coma moeda. Está presente en tódalas dietas dende a antigüidade, pois é un gran potenciador natural do sabor.

    No noso tarró só introducimos auga, sal e mexillóns DOP Galicia, considerado o mellor mexillón do mundo polo seu sabor, textura, cor...

    O mexillón é un alimento san e natural: o seu baixo contido en graxas e o seu alto contido en proteínas fano moi recomendábel para levar unha dieta e un estilo de vida saudables.

    Pódense consumir tanto a temperatura ambiente coma en quente, sós ou formando parte de variadas receitas.

    Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, auga e sal.

    ** Procedencia de acuicultura ecolóxica


    Capacidade: 120 ml

    Peso neto: 110 g

    Peso escorrido: 69 g


    Maridaxe: Viños brancos con boa acidez, tipo Albariño Rías Baixas e Rueda; sidra natural ou espumosos brancos ou rosados

    Alérxenos: contén moluscos

    Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e pasos do proceso.

    Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación

    Modo de conservación: a temperatura ambiente.

    Mantéñase o tarro de cristal dentro da caixa de cartón ata que se consuma para protexer a cor e a calidade do produto da luz solar.

    Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0°C e 5°C e consúmase antes de 2 días.


    VALOR NUTRICIONAL

    VALOR NUTRICIONAL MEDIO POR 100 g DE PRODUTO

    Enerxía: 110 kcal 460 kJ

    Proteínas: 19 g

    Hidratos de carbono: 0 g

    Dos cales: Azúcares: 0 g

    Graxas: 3,7 g

    Das cales: Saturadas: 0,6 g

    Sal: 1,7 g

    Mexillóns ao Natural 8/12 (medianos)
    Mexillóns ao Natural 8/12 (medianos)
    4,95 €
  • Mexillóns en Escabeche Agridoce 7/10 (grandes)
    Mexillóns en Escabeche Agridoce 7/10 (grandes)

    Os nosos Mexillóns Fritos en Escabeche Agridulce Bio DOP 7/10, elaborados con mel, transpórtannos ó Camiño Primitivo no que se pode visitar o museo O Enredo do Abelleiro de Arzúa dedicados a este nobre produto.

    O mel, o néctar dos dioses, utilízase na cociña dende tempos pretéritos e tamén como medicamento natural.

    O esencial do escabeche é o AOVE monovarietal Cobransosa e o vinagre de uva Airén, que repousan durante 36 horas coas mellores especias.

    Fritimos os mexillóns para conseguir unha leve deshidratación e unha textura firme. O escabeche engádese en frío para que manteña os aromas no tempo.

    Recomendamos consumilos a temperatura ambiente, non máis de 30º, para que o escabeche garde tódalas súas propiedades.

    Antes de distribuilos repousan varias semanas nos nosos almacéns para que cheguen ós consumidores con todo o aroma e sabor.


    Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa fritos en AOVE*, escabeche* (aceite* de oliva virxe extra Cobransosa, vinagre* de viño Airén, laurel*, pementa* e mel* de abella natural), laurel*, pementa*, especias* e sal.

    ** Procedencia de acuicultura ecolóxica

    * Procedencia de agricultura ecolóxica


    Capacidade: 120 ml

    Peso neto: 110 g

    Peso escorrido: 69 g


    Maridaxe: viños frescos novos e con acidez, como Rías Baixas ou Rueda; sidra natural ou espumosos brancos ou rosados

    Alérxenos: contiene moluscos

    Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e paso do proceso.

    Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación.

    Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0°C e 5°C e consúmase antes de 2 días.

    Mexillóns en Escabeche Agridoce 7/10 (grandes)
    Mexillóns en Escabeche Agridoce 7/10 (grandes)
    6,10 €
  • Mexillóns á Galega 7/10 (grandes)
    Mexillóns á Galega 7/10 (grandes)

    Os nosos Mexillóns Bio DOP á Galega 7/10 transpórtannos ó Camiño do Norte pois o seu intenso sabor a mar lémbranos ás vilas mariñeiras. O mexillón das rías galegas está considerado como o mellor mexillón do mundo polo seu sabor, textura, cor... e esta é a nosa homenaxe.

    A salsa está elaborada a partir dun sofrito caseiro, ó estilo tradicional, con ingredientes frescos e de tempada, cociñados a lume lento.

    Recomendamos consumilos tanto a temperatura ambiente como en quente, sós ou acompañados de pastas ou arroces.

    Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, salsa* de tomate (tomate*, cebola*, allo*, aceite* de oliva, azucre* e sal), cebola* e AOVE* Cobransosa.

    ** Procedencia de acuicultura ecolóxica

    * Procedencia de agricultura ecolóxica


    Capacidade: 120 ml

    Peso neto: 110 g

    Peso escorrido: 65 g


    Maridaxe: viños brancos secos, como Rioja ou Ribera del Duero e tintos de media crianza e crianza

    Alérxenos: contén moluscos

    Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e paso do proceso.

    Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación

    Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C y 5° C e consúmase antes de 2 días.

    Mexillóns á Galega 7/10 (grandes)
    Mexillóns á Galega 7/10 (grandes)
    6,10 €
  • Paté de Langostinos con Mexillóns
    Paté de Langostinos con Mexillóns

    O noso Paté de Langostinos con Mexillóns Bio DOP convídanos a continuar a ruta a través do Camiño a Finisterre, onde alcanzaremos a fin da nosa peregrinación ó divisar o océano Atlántico, onde se crían os mellores langostinos.

    Os langostinos críanse en acuicultura ecolóxica en Ecuador (Pescanova) e os mexillóns son da DOP da ría de Arousa (Galicia).

    Recomendamos consumilo a temperatura ambiente. Unte ao seu gusto sobre pan (artesán, de pobo, sen gluten, integral, de masa nai, baixo en sal, etc.), galletas tostadas... ou elabore as súas mellores receitas.

    Ingredientes: langostinos** (Penaeus vannamei), mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, caldo de rape (rape 3% e auga), legumes* secas (3,5%), alga* (gelidium) e sal.

    ** Procedencia de acuicultura ecolóxica

    * Procedencia de agricultura ecolóxica


    Capacidade: 120 ml

    Peso neto: 102 g


    Maridaxe: viños frescos novos e con acidez, como Rías Baixas ou Rueda; sidra natural ou espumoso branco ou rosado.

    Alérxenos: contén moluscos, crustáceos e peixe

    Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e paso do proceso.

    Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación

    Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.

    Paté de Langostinos con Mexillóns
    Paté de Langostinos con Mexillóns
    5,40 €
  • Mexillóns Fritos en Escabeche 6/8 (grandes)
    Mexillóns Fritos en Escabeche 6/8 (grandes)

    Nuestros Mejillones Fritos en Escabeche Bio DOP 6/8, elaborados con las mejores especias, nos transportan al Camino Portugués que nos recuerda cómo intrépidos navegantes en el pasado se hicieron a la mar en busca de cotizadas especias.

    Lo esencial del escabeche es el AOVE monovarietal Cobransosa y el vinagre de uva Airén, que reposan durante 36 horas con las mejores especias. Freímos los mejillones para conseguir una leve deshidratación y una textura firme. El escabeche se añade en frío para que mantenga los aromas en el tiempo.

    Recomendamos consumirlos a temperatura ambiente, no más de 30º, para que el escabeche guarde todas sus propiedades.

    Antes de distribuirlos reposan varias semanas en nuestros almacenes para que lleguen a los consumidores con todo el aroma y sabor.

    Ingredientes: mejillones** (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa fritos en AOVE*, escabeche* (aceite* de oliva virgen extra Cobransosa, vinagre* de vino Airén, laurel*, pimienta*, pimentón* de Murcia DOP y especias), laurel*, pimienta* y sal.

    ** Procedencia de acuicultura ecológica

    * Procedencia de agricultura ecológica


    Capacidad: 120 ml

    Peso neto: 110 g

    Peso escurrido: 69 g


    Maridaje: vinos frescos jóvenes y con acidez, como Rías Baixas o Rueda; sidra natural o espumosos blancos o rosados

    Alérgenos: contiene moluscos

    Otras declaraciones (OGMs): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y pasos del proceso.

    Duración del producto: 5 años a partir de la fecha de fabricación

    Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lejos de los rayos solares. Una vez abierto, consérvese refrigerado entre 0° C y 5°C y consúmase antes de 2 días.

    Mexillóns Fritos en Escabeche 6/8 (grandes)
    Mexillóns Fritos en Escabeche 6/8 (grandes)
    7,35 €
  • Paté de Mexillóns en Escabeche
    Paté de Mexillóns en Escabeche

    O noso Paté de Mexillóns Bio DOP en Escabeche acompáñanos ó longo do Camiño Francés, pois a gastronomía francesa é o berce dos untables.

    O vinagre é un ingrediente imprescindible para un bo escabeche. Obtense a partir dos mellores viños e ó longo de toda esta ruta podemos desfrutar dos viñedos que o proporcionan.

    O escabeche é de AOVE monovarietal Cobransosa e vinagre de uva Airén, que repousan durante 36 horas coas mellores especias para realzar os aromas.

    Recomendamos consumilo tanto a temperatura ambiente como en frío (+6° C a +8° C). O frío favorece ó escabeche. Unte ó seu gusto sobre pan (artesán, de pobo, sen gluten, integral, de masa nai, baixo en sal, etc.), galletas, tostadas... ou elabore as súas mellores receitas.

    Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, escabeche* (aceite* de oliva virxe extra Cobransosa, vinagre* de viño Airén, laurel*, pementa*, cebola* e allo*), caldo de rape (rape 3% e auga), legumes* secas (3,5%), alga* (gelidium) e sal.

    ** Procedencia de acuicultura ecolóxica

    * Procedencia de agricultura ecolóxica


    Capacidade: 120 ml

    Peso neto: 102 g

    Maridaxe: viños frescos, novos e con acidez, como Rías Baixas ou Rueda; sidra natural ou espumosos brancos ou rosados

    Alérxenos: contén moluscos e peixe

    Outras declaracións (OGM’s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e paso do proceso.

    Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación

    Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.

    Paté de Mexillóns en Escabeche
    Paté de Mexillóns en Escabeche
    4,55 €
  • Mexillóns en Salsa Verde 7/10 (grandes)
    Mexillóns en Salsa Verde 7/10 (grandes)

    Os nosos Mexillóns Bio DOP en Salsa Verde 7/10 trasládannos ao Camiño de Inverno, pois a cor verde da súa salsa evoca o dos viñedos de uva branca presentes nesta ruta.

    A base da salsa é un bo caldo de rape (peixe salvaxe) con viño branco de uva Airén, cebola fresca de tempada e perexil, cociñados a lume lento.

    Recomendamos consumilos tanto a temperatura ambiente como en quente, sós ou formando parte dunha receita, especialmente con peixes.

    Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, caldo de rape (rape 3% e auga), viño* branco Airén, cebola*, AOVE* Cobransosa, perexil* e sal.

    ** Procedencia de acuicultura ecolóxica

    * Procedencia de agricultura ecolóxica


    Capacidade: 120 ml

    Peso neto: 110 g

    Peso escorrido: 65 g


    Maridaxe: viños secos, como Rioja ou Ribera del Duero e tintos de media crianza e crianza

    Alérxenos: contén moluscos e peixe

    Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e paso do proceso.

    Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación

    Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.

    Mexillóns en Salsa Verde 7/10 (grandes)
    Mexillóns en Salsa Verde 7/10 (grandes)
    6,10 €
  • Mexillóns á Mariñeira 7/10 (grandes)
    Mexillóns á Mariñeira 7/10 (grandes)

    Nuestros Mejillones Bio DOP a la Marinera 7/10, elaborados con pimentón de Murcia DOP, nos transportan a la cultura mediterránea, donde empieza el Camino de Levante.

    Tras el descubrimiento de América, llegaron a la península nuevas especias, entre ellas, el pimentón. Introducido en Murcia por los monjes Jerónimos, forma parte de salsas y sofritos.

    La salsa está elaborada como un sofrito casero, como se hacía antes, con ingredientes frescos y de temporada, con vino blanco de uva Airén y pimentón de Murcia DOP cocinados a fuego lento.

    Recomendamos consumirlos tanto a temperatura ambiente como en caliente, solos o acompañados de pasta o arroces.

    Ingredientes: mejillones** (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa, tomate*, vino* blanco Airén, cebolla*, AOVE* Cobransosa, pimentón* de Murcia DOP, laurel* y sal.

    ** Procedencia de acuicultura ecológica

    * Procedencia de agricultura ecológica


    Capacidad: 120 ml

    Peso neto: 110 g

    Peso escurrido: 65 g


    Maridaje: vinos blancos secos, como Rioja o Ribera del Duero y tintos de media crianza y crianza

    Alérgenos: contiene moluscos

    Otras declaraciones (OGM´s): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y paso del proceso.

    Duración del producto: 5 años a partir de la fecha de fabricación

    Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lejos de los rayos solares. Una vez abierto, consérvese refrigerado entre 0° C y 5° C y consúmase antes de 2 días.

    Esgotado
    Mexillóns á Mariñeira 7/10 (grandes)
    Mexillóns á Mariñeira 7/10 (grandes)
    6,10 €
  • Mexillóns Fritos en Escabeche 4/6 (xigantes)
    Mexillóns Fritos en Escabeche 4/6 (xigantes)

    Os nosos Mexillóns Fritos en Escabeche Bio DOP 4/6 acompáñannos ao longo da Vía da Plata, onde os olivares forman parte da paisaxe. O aceite, chamado tamén ouro líquido, está presente tanto na nosa cociña tradicional como na de vangarda.

    O esencial do escabeche é AOVE monovarietal Cobransosa e o vinagre de uva Airén, que repousan durante 36 horas coas mellores especias.

    Fritimos os mexillóns en aceite de oliva para conseguir unha leve deshidratación e unha textura firme. O escabeche engádese en frío para que manteña os aromas no tempo.

    Recomendamos consumilos a temperatura ambiente, non máis de 30º, para que o escabeche garde tódalas súas propiedades.

    Antes de distribuilos repousan varias semanas nos nosos almacéns para que cheguen ós consumidores con todo o aroma e sabor.

    Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa fritos en AOVE*, escabeche* (aceite* de oliva virxe extra Cobransosa, vinagre* de viño Airén e especias*), laurel*, pementa* e sal.

    ** Procedencia de acuicultura ecolóxica

    * Procedencia de agricultura ecolóxica


    Capacidade: 120 ml

    Peso neto: 110 g

    Peso escurrido: 69 g


    Maridaxe: viños frescos novos e con acidez, como Rías Baixas ou Rueda; sidra natural ou espumosos brancos ou rosados

    Alérxenos: contén moluscos

    Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e pasos do proceso.

    Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación

    Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.

    Mexillóns Fritos en Escabeche 4/6 (xigantes)
    Mexillóns Fritos en Escabeche 4/6 (xigantes)
    9,75 €
  • Mexillóns Fritos en Escabeche 7/10 (grandes)
    Mexillóns Fritos en Escabeche 7/10 (grandes)

    Os nosos Mexillóns Fritos en Escabeche Bio DOP 7/10 (grandes) acompáñannos ó longo da Vía da Plata, onde os olivares forman parte da paisaxe. O aceite, chamado tamén ouro líquido, está presente tanto na nosa cociña tradicional como na de vangarda.

    O esencial do escabeche é o AOVE monovarietal Cobransosa e o vinagre de uva Airén, que repousan durante 36 horas coas mellores especias.

    Freímos os mexillóns en aceite de oliva para conseguir unha leve deshidratación e unha textura firme. O escabeche engádese en frío para que manteña os aromas no tempo.

    Recomendamos consumilos a temperatura ambiente, non máis de 30º, para que o escabeche garde todas as súas propiedades.

    Antes de distribuilos repousan varias semanas nos nosos almacéns para que cheguen ós consumidores con todo o aroma e sabor.

    Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa fritos en AOVE*, escabeche* (aceite* de oliva virxe extra Cobransosa, vinagre* de viño Airén e especias*), laurel*, pementa* e sal.

    ** Procedencia de acuicultura ecolóxica

    * Procedencia de agricultura ecolóxica


    Capacidade: 120 ml

    Peso neto: 110 g

    Peso escurrido: 69 g


    Maridaxe: viños frescos novos e con acidez, como Rías Baixas ou Rueda; sidra natural ou espumosos brancos ou rosados

    Alérxenos: contén moluscos

    Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e pasos do proceso.

    Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación

    Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.

    Mexillóns Fritos en Escabeche 7/10 (grandes)
    Mexillóns Fritos en Escabeche 7/10 (grandes)
    6,10 €
  • Mexillóns Fritos en Escabeche 8/12 (medianos)
    Mexillóns Fritos en Escabeche 8/12 (medianos)

    Os nosos Mexillóns Fritos en Escabeche Bio DOP 8/12 (medianos) acompáñannos ó longo da Vía da Plata, onde os olivares forman parte da paisaxe. O aceite, chamado tamén ouro líquido, está presente tanto na nosa cociña tradicional como na de vangarda.

    O esencial do escabeche é o AOVE monovarietal Cobransosa e o vinagre de uva Airén, que repousan durante 36 horas coas mellores especias.

    Freímos os mexillóns en aceite de oliva para conseguir unha leve deshidratación e unha textura firme. O escabeche engádese en frío para que manteña os aromas no tempo.

    Recomendamos consumilos a temperatura ambiente, non máis de 30º, para que o escabeche garde todas as súas propiedades.

    Antes de distribuilos repousan varias semanas nos nosos almacéns para que cheguen ós consumidores con todo o aroma e sabor.

    Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa fritos en AOVE*, escabeche* (aceite* de oliva virxe extra Cobransosa, vinagre* de viño Airén e especias*), laurel*, pementa* e sal.

    ** Procedencia de acuicultura ecolóxica

    * Procedencia de agricultura ecolóxica


    Capacidade: 120 ml

    Peso neto: 110 g

    Peso escurrido: 69 g


    Maridaxe: viños frescos novos e con acidez, como Rías Baixas ou Rueda; sidra natural ou espumosos brancos ou rosados

    Alérxenos: contén moluscos

    Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e pasos do proceso.

    Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación

    Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.

    Mexillóns Fritos en Escabeche 8/12 (medianos)
    Mexillóns Fritos en Escabeche 8/12 (medianos)
    5,55 €
  • Paté de Carabineiros con Mexillóns
    Paté de Carabineiros con Mexillóns

    O noso Paté de Carabineiros con Mexillóns Bio DOP convídanos a continuar a ruta a través do Camiño a Finisterre, onde alcanzaremos a fin da nosa peregrinación ó divisar o océano Atlántico.

    Recomendamos consumilo a temperatura ambiente. Unta ó teu gusto sobre pan (artesán, de pobo, sen gluten, integral, de masa nai, baixo en sal, etc.), galletas tostadas... ou elabora as túas mellores receitas.

    Ingredientes: carabineros (Plesiopenaeus edwardsianus), mejillones* 28% (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa (Rías Baixas - Galicia), caldo de rape (rape 3% y agua), harina de maíz* (3,5%), alga* (gelidium) y sal.

    * Ecolóxico


    Capacidade: 120 ml

    Peso neto: 102 g


    Maridaxe: vinos frescos jóvenes y con acidez, como Rías Baixas o Rueda; sidra natural o espumoso blanco o rosado.

    Alérxenos: contén moluscos, crustáceos e peixe

    Outras declaracións (OGMs): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y paso del proceso.

    Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación

    Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.

    Paté de Carabineiros con Mexillóns
    Paté de Carabineiros con Mexillóns
    5,95 €
  • Paté de Boi de Mar con Mexillóns
    Paté de Boi de Mar con Mexillóns

    O noso Paté de Boi de Mar con Mexillóns Bio DOP convídanos a continuar a ruta a través do Camiño a Finisterre, onde alcanzaremos a fin da nosa peregrinación ó divisar o océano Atlántico.

    Recomendamos consumilo a temperatura ambiente. Unta ó teu gusto sobre pan (artesán, de pobo, sen gluten, integral, de masa nai, baixo en sal, etc.), galletas tostadas... ou elabora as túas mellores receitas.

    Ingredientes: Buey de Mar, mejillones* 28% (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa (Rías Baixas - Galicia), caldo de rape (rape 3% y agua), harina de maíz* (3,5%), alga* (gelidium) y sal.

    * Ecolóxico


    Capacidade: 120 ml

    Peso neto: 102 g


    Maridaxe: vinos frescos jóvenes y con acidez, como Rías Baixas o Rueda; sidra natural o espumoso blanco o rosado.

    Alérxenos: contén moluscos, crustáceos e peixe

    Outras declaraciones (OGMs): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y paso del proceso.

    Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación

    Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lejos de los rayos solares. Una vez abierto, consérvese refrigerado entre 0° C y 5° C y consúmase antes de 2 días.

    Paté de Boi de Mar con Mexillóns
    Paté de Boi de Mar con Mexillóns
    5,95 €
  • Paté de Centola con Mexillóns
    Paté de Centola con Mexillóns

    O noso Paté de Centola con Mexillóns Bio DOP convídanos a continuar a ruta a través do Camiño a Finisterre, onde alcanzaremos a fin da nosa peregrinación ó divisar o océano Atlántico.

    Recomendamos consumilo a temperatura ambiente. Unta ó teu gusto sobre pan (artesán, de pobo, sen gluten, integral, de masa nai, baixo en sal, etc.), galletas tostadas... ou elabora as túas mellores receitas.

    Ingredientes: centolla, mejillones* 28% (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa (Rías Baixas - Galicia), caldo de rape (rape 3% y agua), harina de maíz* (3,5%), alga* (gelidium) y sal.

    * Ecológico


    Capacidade: 120 ml

    Peso neto: 102 g


    Maridaxe: vinos frescos jóvenes y con acidez, como Rías Baixas o Rueda; sidra natural o espumoso blanco o rosado.

    Alérxenos: contiene moluscos, crustáceos y pescado

    Outras declaraciones (OGMs): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y paso del proceso.

    Duración do produto: 5 años a partir de la fecha de fabricación

    Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lejos de los rayos solares. Una vez abierto, consérvese refrigerado entre 0° C y 5° C y consúmase antes de 2 días.

    Esgotado
    Paté de Centola con Mexillóns
    Paté de Centola con Mexillóns
    5,95 €
Nuevo

Menu