Caixa Degustación 4 uds. (9 sabores a escoller)
-
Mexillóns ao Natural 8/12 (medianos)
Os nosos Mexillóns ao Natural Bio DOP transpórtannos ao Camiño Inglés, que transcorre a maior parte polo mar e do cal obtemos un dos nosos ingredientes: o sal.
O sal non só é condimento e conservante, senón que tamén foi utilizada coma moeda. Está presente en tódalas dietas dende a antigüidade, pois é un gran potenciador natural do sabor.
No noso tarró só introducimos auga, sal e mexillóns DOP Galicia, considerado o mellor mexillón do mundo polo seu sabor, textura, cor...
O mexillón é un alimento san e natural: o seu baixo contido en graxas e o seu alto contido en proteínas fano moi recomendábel para levar unha dieta e un estilo de vida saudables.
Pódense consumir tanto a temperatura ambiente coma en quente, sós ou formando parte de variadas receitas.
Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, auga e sal.
** Procedencia de acuicultura ecolóxica
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 110 g
Peso escorrido: 69 g
Maridaxe: Viños brancos con boa acidez, tipo Albariño Rías Baixas e Rueda; sidra natural ou espumosos brancos ou rosados
Alérxenos: contén moluscos
Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e pasos do proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente.
Mantéñase o tarro de cristal dentro da caixa de cartón ata que se consuma para protexer a cor e a calidade do produto da luz solar.
Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0°C e 5°C e consúmase antes de 2 días.
VALOR NUTRICIONAL
VALOR NUTRICIONAL MEDIO POR 100 g DE PRODUTO
Enerxía: 110 kcal 460 kJ
Proteínas: 19 g
Hidratos de carbono: 0 g
Dos cales: Azúcares: 0 g
Graxas: 3,7 g
Das cales: Saturadas: 0,6 g
Sal: 1,7 g
Mexillóns ao Natural 8/12 (medianos)4,95 € -
Mexillóns en Escabeche Agridoce 7/10 (grandes)
Os nosos Mexillóns Fritos en Escabeche Agridulce Bio DOP 7/10, elaborados con mel, transpórtannos ó Camiño Primitivo no que se pode visitar o museo O Enredo do Abelleiro de Arzúa dedicados a este nobre produto.
O mel, o néctar dos dioses, utilízase na cociña dende tempos pretéritos e tamén como medicamento natural.
O esencial do escabeche é o AOVE monovarietal Cobransosa e o vinagre de uva Airén, que repousan durante 36 horas coas mellores especias.
Fritimos os mexillóns para conseguir unha leve deshidratación e unha textura firme. O escabeche engádese en frío para que manteña os aromas no tempo.
Recomendamos consumilos a temperatura ambiente, non máis de 30º, para que o escabeche garde tódalas súas propiedades.
Antes de distribuilos repousan varias semanas nos nosos almacéns para que cheguen ós consumidores con todo o aroma e sabor.
Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa fritos en AOVE*, escabeche* (aceite* de oliva virxe extra Cobransosa, vinagre* de viño Airén, laurel*, pementa* e mel* de abella natural), laurel*, pementa*, especias* e sal.
** Procedencia de acuicultura ecolóxica
* Procedencia de agricultura ecolóxica
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 110 g
Peso escorrido: 69 g
Maridaxe: viños frescos novos e con acidez, como Rías Baixas ou Rueda; sidra natural ou espumosos brancos ou rosados
Alérxenos: contiene moluscos
Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e paso do proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación.
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0°C e 5°C e consúmase antes de 2 días.
Mexillóns en Escabeche Agridoce 7/10 (grandes)6,10 € -
Mexillóns á Galega 7/10 (grandes)
Os nosos Mexillóns Bio DOP á Galega 7/10 transpórtannos ó Camiño do Norte pois o seu intenso sabor a mar lémbranos ás vilas mariñeiras. O mexillón das rías galegas está considerado como o mellor mexillón do mundo polo seu sabor, textura, cor... e esta é a nosa homenaxe.
A salsa está elaborada a partir dun sofrito caseiro, ó estilo tradicional, con ingredientes frescos e de tempada, cociñados a lume lento.
Recomendamos consumilos tanto a temperatura ambiente como en quente, sós ou acompañados de pastas ou arroces.
Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, salsa* de tomate (tomate*, cebola*, allo*, aceite* de oliva, azucre* e sal), cebola* e AOVE* Cobransosa.
** Procedencia de acuicultura ecolóxica
* Procedencia de agricultura ecolóxica
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 110 g
Peso escorrido: 65 g
Maridaxe: viños brancos secos, como Rioja ou Ribera del Duero e tintos de media crianza e crianza
Alérxenos: contén moluscos
Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e paso do proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C y 5° C e consúmase antes de 2 días.
Mexillóns á Galega 7/10 (grandes)6,10 € -
Paté de Langostinos con Mexillóns
O noso Paté de Langostinos con Mexillóns Bio DOP convídanos a continuar a ruta a través do Camiño a Finisterre, onde alcanzaremos a fin da nosa peregrinación ó divisar o océano Atlántico, onde se crían os mellores langostinos.
Os langostinos críanse en acuicultura ecolóxica en Ecuador (Pescanova) e os mexillóns son da DOP da ría de Arousa (Galicia).
Recomendamos consumilo a temperatura ambiente. Unte ao seu gusto sobre pan (artesán, de pobo, sen gluten, integral, de masa nai, baixo en sal, etc.), galletas tostadas... ou elabore as súas mellores receitas.
Ingredientes: langostinos** (Penaeus vannamei), mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, caldo de rape (rape 3% e auga), legumes* secas (3,5%), alga* (gelidium) e sal.
** Procedencia de acuicultura ecolóxica
* Procedencia de agricultura ecolóxica
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 102 g
Maridaxe: viños frescos novos e con acidez, como Rías Baixas ou Rueda; sidra natural ou espumoso branco ou rosado.
Alérxenos: contén moluscos, crustáceos e peixe
Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e paso do proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.
Paté de Langostinos con Mexillóns5,40 € -
Mexillóns Fritos en Escabeche 6/8 (grandes)
Nuestros Mejillones Fritos en Escabeche Bio DOP 6/8, elaborados con las mejores especias, nos transportan al Camino Portugués que nos recuerda cómo intrépidos navegantes en el pasado se hicieron a la mar en busca de cotizadas especias.
Lo esencial del escabeche es el AOVE monovarietal Cobransosa y el vinagre de uva Airén, que reposan durante 36 horas con las mejores especias. Freímos los mejillones para conseguir una leve deshidratación y una textura firme. El escabeche se añade en frío para que mantenga los aromas en el tiempo.
Recomendamos consumirlos a temperatura ambiente, no más de 30º, para que el escabeche guarde todas sus propiedades.
Antes de distribuirlos reposan varias semanas en nuestros almacenes para que lleguen a los consumidores con todo el aroma y sabor.
Ingredientes: mejillones** (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa fritos en AOVE*, escabeche* (aceite* de oliva virgen extra Cobransosa, vinagre* de vino Airén, laurel*, pimienta*, pimentón* de Murcia DOP y especias), laurel*, pimienta* y sal.
** Procedencia de acuicultura ecológica
* Procedencia de agricultura ecológica
Capacidad: 120 ml
Peso neto: 110 g
Peso escurrido: 69 g
Maridaje: vinos frescos jóvenes y con acidez, como Rías Baixas o Rueda; sidra natural o espumosos blancos o rosados
Alérgenos: contiene moluscos
Otras declaraciones (OGMs): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y pasos del proceso.
Duración del producto: 5 años a partir de la fecha de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lejos de los rayos solares. Una vez abierto, consérvese refrigerado entre 0° C y 5°C y consúmase antes de 2 días.
Mexillóns Fritos en Escabeche 6/8 (grandes)7,35 € -
Paté de Mexillóns en Escabeche
O noso Paté de Mexillóns Bio DOP en Escabeche acompáñanos ó longo do Camiño Francés, pois a gastronomía francesa é o berce dos untables.
O vinagre é un ingrediente imprescindible para un bo escabeche. Obtense a partir dos mellores viños e ó longo de toda esta ruta podemos desfrutar dos viñedos que o proporcionan.
O escabeche é de AOVE monovarietal Cobransosa e vinagre de uva Airén, que repousan durante 36 horas coas mellores especias para realzar os aromas.
Recomendamos consumilo tanto a temperatura ambiente como en frío (+6° C a +8° C). O frío favorece ó escabeche. Unte ó seu gusto sobre pan (artesán, de pobo, sen gluten, integral, de masa nai, baixo en sal, etc.), galletas, tostadas... ou elabore as súas mellores receitas.
Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, escabeche* (aceite* de oliva virxe extra Cobransosa, vinagre* de viño Airén, laurel*, pementa*, cebola* e allo*), caldo de rape (rape 3% e auga), legumes* secas (3,5%), alga* (gelidium) e sal.
** Procedencia de acuicultura ecolóxica
* Procedencia de agricultura ecolóxica
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 102 g
Maridaxe: viños frescos, novos e con acidez, como Rías Baixas ou Rueda; sidra natural ou espumosos brancos ou rosados
Alérxenos: contén moluscos e peixe
Outras declaracións (OGM’s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e paso do proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.
Paté de Mexillóns en Escabeche4,55 € -
Mexillóns en Salsa Verde 7/10 (grandes)
Os nosos Mexillóns Bio DOP en Salsa Verde 7/10 trasládannos ao Camiño de Inverno, pois a cor verde da súa salsa evoca o dos viñedos de uva branca presentes nesta ruta.
A base da salsa é un bo caldo de rape (peixe salvaxe) con viño branco de uva Airén, cebola fresca de tempada e perexil, cociñados a lume lento.
Recomendamos consumilos tanto a temperatura ambiente como en quente, sós ou formando parte dunha receita, especialmente con peixes.
Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, caldo de rape (rape 3% e auga), viño* branco Airén, cebola*, AOVE* Cobransosa, perexil* e sal.
** Procedencia de acuicultura ecolóxica
* Procedencia de agricultura ecolóxica
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 110 g
Peso escorrido: 65 g
Maridaxe: viños secos, como Rioja ou Ribera del Duero e tintos de media crianza e crianza
Alérxenos: contén moluscos e peixe
Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e paso do proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.
Mexillóns en Salsa Verde 7/10 (grandes)6,10 € -
Mexillóns á Mariñeira 7/10 (grandes)
Nuestros Mejillones Bio DOP a la Marinera 7/10, elaborados con pimentón de Murcia DOP, nos transportan a la cultura mediterránea, donde empieza el Camino de Levante.
Tras el descubrimiento de América, llegaron a la península nuevas especias, entre ellas, el pimentón. Introducido en Murcia por los monjes Jerónimos, forma parte de salsas y sofritos.
La salsa está elaborada como un sofrito casero, como se hacía antes, con ingredientes frescos y de temporada, con vino blanco de uva Airén y pimentón de Murcia DOP cocinados a fuego lento.
Recomendamos consumirlos tanto a temperatura ambiente como en caliente, solos o acompañados de pasta o arroces.
Ingredientes: mejillones** (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa, tomate*, vino* blanco Airén, cebolla*, AOVE* Cobransosa, pimentón* de Murcia DOP, laurel* y sal.
** Procedencia de acuicultura ecológica
* Procedencia de agricultura ecológica
Capacidad: 120 ml
Peso neto: 110 g
Peso escurrido: 65 g
Maridaje: vinos blancos secos, como Rioja o Ribera del Duero y tintos de media crianza y crianza
Alérgenos: contiene moluscos
Otras declaraciones (OGM´s): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y paso del proceso.
Duración del producto: 5 años a partir de la fecha de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lejos de los rayos solares. Una vez abierto, consérvese refrigerado entre 0° C y 5° C y consúmase antes de 2 días.
Esgotado
Mexillóns á Mariñeira 7/10 (grandes)6,10 € -
Mexillóns Fritos en Escabeche 4/6 (xigantes)
Os nosos Mexillóns Fritos en Escabeche Bio DOP 4/6 acompáñannos ao longo da Vía da Plata, onde os olivares forman parte da paisaxe. O aceite, chamado tamén ouro líquido, está presente tanto na nosa cociña tradicional como na de vangarda.
O esencial do escabeche é AOVE monovarietal Cobransosa e o vinagre de uva Airén, que repousan durante 36 horas coas mellores especias.
Fritimos os mexillóns en aceite de oliva para conseguir unha leve deshidratación e unha textura firme. O escabeche engádese en frío para que manteña os aromas no tempo.
Recomendamos consumilos a temperatura ambiente, non máis de 30º, para que o escabeche garde tódalas súas propiedades.
Antes de distribuilos repousan varias semanas nos nosos almacéns para que cheguen ós consumidores con todo o aroma e sabor.
Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa fritos en AOVE*, escabeche* (aceite* de oliva virxe extra Cobransosa, vinagre* de viño Airén e especias*), laurel*, pementa* e sal.
** Procedencia de acuicultura ecolóxica
* Procedencia de agricultura ecolóxica
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 110 g
Peso escurrido: 69 g
Maridaxe: viños frescos novos e con acidez, como Rías Baixas ou Rueda; sidra natural ou espumosos brancos ou rosados
Alérxenos: contén moluscos
Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e pasos do proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.
Mexillóns Fritos en Escabeche 4/6 (xigantes)9,75 € -
Mexillóns Fritos en Escabeche 7/10 (grandes)
Os nosos Mexillóns Fritos en Escabeche Bio DOP 7/10 (grandes) acompáñannos ó longo da Vía da Plata, onde os olivares forman parte da paisaxe. O aceite, chamado tamén ouro líquido, está presente tanto na nosa cociña tradicional como na de vangarda.
O esencial do escabeche é o AOVE monovarietal Cobransosa e o vinagre de uva Airén, que repousan durante 36 horas coas mellores especias.
Freímos os mexillóns en aceite de oliva para conseguir unha leve deshidratación e unha textura firme. O escabeche engádese en frío para que manteña os aromas no tempo.
Recomendamos consumilos a temperatura ambiente, non máis de 30º, para que o escabeche garde todas as súas propiedades.
Antes de distribuilos repousan varias semanas nos nosos almacéns para que cheguen ós consumidores con todo o aroma e sabor.
Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa fritos en AOVE*, escabeche* (aceite* de oliva virxe extra Cobransosa, vinagre* de viño Airén e especias*), laurel*, pementa* e sal.
** Procedencia de acuicultura ecolóxica
* Procedencia de agricultura ecolóxica
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 110 g
Peso escurrido: 69 g
Maridaxe: viños frescos novos e con acidez, como Rías Baixas ou Rueda; sidra natural ou espumosos brancos ou rosados
Alérxenos: contén moluscos
Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e pasos do proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.
Mexillóns Fritos en Escabeche 7/10 (grandes)6,10 € -
Mexillóns Fritos en Escabeche 8/12 (medianos)
Os nosos Mexillóns Fritos en Escabeche Bio DOP 8/12 (medianos) acompáñannos ó longo da Vía da Plata, onde os olivares forman parte da paisaxe. O aceite, chamado tamén ouro líquido, está presente tanto na nosa cociña tradicional como na de vangarda.
O esencial do escabeche é o AOVE monovarietal Cobransosa e o vinagre de uva Airén, que repousan durante 36 horas coas mellores especias.
Freímos os mexillóns en aceite de oliva para conseguir unha leve deshidratación e unha textura firme. O escabeche engádese en frío para que manteña os aromas no tempo.
Recomendamos consumilos a temperatura ambiente, non máis de 30º, para que o escabeche garde todas as súas propiedades.
Antes de distribuilos repousan varias semanas nos nosos almacéns para que cheguen ós consumidores con todo o aroma e sabor.
Ingredientes: mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa fritos en AOVE*, escabeche* (aceite* de oliva virxe extra Cobransosa, vinagre* de viño Airén e especias*), laurel*, pementa* e sal.
** Procedencia de acuicultura ecolóxica
* Procedencia de agricultura ecolóxica
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 110 g
Peso escurrido: 69 g
Maridaxe: viños frescos novos e con acidez, como Rías Baixas ou Rueda; sidra natural ou espumosos brancos ou rosados
Alérxenos: contén moluscos
Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e pasos do proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.
Mexillóns Fritos en Escabeche 8/12 (medianos)5,55 € -
Paté de Carabineiros con Mexillóns
O noso Paté de Carabineiros con Mexillóns Bio DOP convídanos a continuar a ruta a través do Camiño a Finisterre, onde alcanzaremos a fin da nosa peregrinación ó divisar o océano Atlántico.
Recomendamos consumilo a temperatura ambiente. Unta ó teu gusto sobre pan (artesán, de pobo, sen gluten, integral, de masa nai, baixo en sal, etc.), galletas tostadas... ou elabora as túas mellores receitas.
Ingredientes: carabineros (Plesiopenaeus edwardsianus), mejillones* 28% (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa (Rías Baixas - Galicia), caldo de rape (rape 3% y agua), harina de maíz* (3,5%), alga* (gelidium) y sal.
* Ecolóxico
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 102 g
Maridaxe: vinos frescos jóvenes y con acidez, como Rías Baixas o Rueda; sidra natural o espumoso blanco o rosado.
Alérxenos: contén moluscos, crustáceos e peixe
Outras declaracións (OGMs): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y paso del proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.
Paté de Carabineiros con Mexillóns5,95 € -
Paté de Boi de Mar con Mexillóns
O noso Paté de Boi de Mar con Mexillóns Bio DOP convídanos a continuar a ruta a través do Camiño a Finisterre, onde alcanzaremos a fin da nosa peregrinación ó divisar o océano Atlántico.
Recomendamos consumilo a temperatura ambiente. Unta ó teu gusto sobre pan (artesán, de pobo, sen gluten, integral, de masa nai, baixo en sal, etc.), galletas tostadas... ou elabora as túas mellores receitas.
Ingredientes: Buey de Mar, mejillones* 28% (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa (Rías Baixas - Galicia), caldo de rape (rape 3% y agua), harina de maíz* (3,5%), alga* (gelidium) y sal.
* Ecolóxico
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 102 g
Maridaxe: vinos frescos jóvenes y con acidez, como Rías Baixas o Rueda; sidra natural o espumoso blanco o rosado.
Alérxenos: contén moluscos, crustáceos e peixe
Outras declaraciones (OGMs): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y paso del proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lejos de los rayos solares. Una vez abierto, consérvese refrigerado entre 0° C y 5° C y consúmase antes de 2 días.
Paté de Boi de Mar con Mexillóns5,95 € -
Paté de Centola con Mexillóns
O noso Paté de Centola con Mexillóns Bio DOP convídanos a continuar a ruta a través do Camiño a Finisterre, onde alcanzaremos a fin da nosa peregrinación ó divisar o océano Atlántico.
Recomendamos consumilo a temperatura ambiente. Unta ó teu gusto sobre pan (artesán, de pobo, sen gluten, integral, de masa nai, baixo en sal, etc.), galletas tostadas... ou elabora as túas mellores receitas.
Ingredientes: centolla, mejillones* 28% (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa (Rías Baixas - Galicia), caldo de rape (rape 3% y agua), harina de maíz* (3,5%), alga* (gelidium) y sal.
* Ecológico
Capacidade: 120 ml
Peso neto: 102 g
Maridaxe: vinos frescos jóvenes y con acidez, como Rías Baixas o Rueda; sidra natural o espumoso blanco o rosado.
Alérxenos: contiene moluscos, crustáceos y pescado
Outras declaraciones (OGMs): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y paso del proceso.
Duración do produto: 5 años a partir de la fecha de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lejos de los rayos solares. Una vez abierto, consérvese refrigerado entre 0° C y 5° C y consúmase antes de 2 días.
Esgotado
Paté de Centola con Mexillóns5,95 €