Caixa Degustación 4 uds. (3 sabores a escoller)
-
Estofado de Lentellas con Mexillóns en Caldo de Rape
O noso Estofado de Lentellas con Mexillóns Bio DOP en Caldo de Rape convida a que o Camiño Sanabrés sexa máis levadeiro. Zamora é o lugar de orixe da nosa lentella pardina.
As lentellas pardinas de Terra de Campos medran nun entorno agro-climático no que se chamou a despensa de España.
Reinterpretamos un estofado tradicional adaptándoo ós tempos actuais para que só haxa que abrir, quentar e desfrutar.
A esencia da dieta mediterránea está presente en tódolos nosos pratos preparados: Só con Omega 3, sen graxas de orixe cárnico; o fondo de tomate e marisco, o caldo de rape e os mexillóns nos garanten o sabor a mar ao cociñalos a lume lento durante dúas horas e dez minutos para que o caldo fusione coas lentellas.
Ingredientes: lentellas* pardina, mexillóns** (Mytilus galloprovincialis) da ría de Arousa, caldo de rape (rape 3% e auga), salsa* de tomate (tomate*, cebola*, allo*, aceite* de oliva, azucre* e sal), porro* fresco, AOVE* Cobransosa, laurel* e sal.
** Procedencia de acuicultura ecolóxica
* Procedencia de agricultura ecolóxica
Capacidade: 350 ml
Peso neto: 340 g
Maridaxe: viños brancos e rosados, como Rioja e Ribera del Duero e tintos novos de media crianza e crianza.
Alérxenos: contén moluscos e peixe
Outras declaracións (OGM´s): este produto non ten e non foi obtido a partir de organismos xenéticamente modificados, en calquera dos seus materiais de partida e paso do proceso.
Duración do produto: 5 anos a partir da data de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lonxe dos raios solares. Unha vez aberto, consérvese refrixerado entre 0° C e 5° C e consúmase antes de 2 días.
Esgotado
8,30 € -
Potaxe de Garavanzos de Fuentesaúco con Mexillóns en Caldo de Rape
O noso Potaxe de Garavanzos de Fuentesaúco con Mexillóns Bio DOP en Caldo de Rape transpórtanos a seguir o Camiño Portugués pola Costa, xa que os garavanzos foron alimento dos intrépidos marinos portugueses.
Os garavanzos de Fuentesaúco, Cicer arietinum, gozan, dende a época de Felipe II ata os nosos días, dun recoñecemento avalado por un sabor suave e un albume mantecoso que potenciamos cunha cocción en caldo de rape, cociñados a lume lento durante dúas horas e vinte minutos para que o caldo fusione cos garavanzos.
Reinterpretamos un potaxe tradicional adaptándoo ós tempos actuais para que só haxa que abrir, quentar e desfrutar.
La esencia de la dieta mediterránea está presente en nuestros platos preparados: Solo con Omega 3, sin grasas de origen cárnico; el fondo de tomate y marisco, el caldo de rape y los mejillones nos garantizan el sabor a mar.
Ingredientes: garbanzos* de Fuentesaúco IGP, mejillones** (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa, caldo de rape (rape 3% y agua), tomate*, puerro* fresco, AOVE* Cobransosa, laurel* y sal.
** Procedencia de acuicultura ecológica
* Procedencia de agricultura ecológica
Capacidad: 350 ml
Peso neto: 340 g
Maridaje: vinos blancos y rosados, como Rioja y Ribera del Duero y tintos jóvenes de media crianza y crianza.
Alérgenos: contiene moluscos y pescado
Otras declaraciones (OGM´s): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y paso del proceso.
Duración del producto: 5 años a partir de la fecha de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lejos de los rayos solares. Una vez abierto, consérvese refrigerado entre 0° C y 5° C y consúmase antes de 2 días.
8,30 € -
Feixóns Guisados con Mexillóns en Caldo de Rape
Os nosos Feixóns Guisados con Mexillóns Bio DOP en Caldo de Rape convidan a continuar a ruta ó longo do Camiño Mozárabe, terra de leguminosas, aporte esencial para tan longa travesía.
Reinterpretamos un guiso tradicional adaptándoo ós tempos actuais para que só haxa que abrir, quentar e desfrutar.
A esencia da dieta mediterránea está presente en tódolos nosos pratos preparados: Só con Omega 3, sen graxas de orixe cárnico; o fondo de tomate e marisco, o caldo de rape e os mexillóns nos garanten o sabor a mar ao cociñalos a lume lento durante dúas horas e vinte minutos para que o caldo fusione cos feixóns.
Ingredientes: alubias*, mejillones** (Mytilus galloprovincialis) de la ría de Arousa, caldo de rape (rape 3% y agua), salsa* de tomate* (tomate*, cebolla*, ajo*, aceite de oliva*, azúcar* y sal), puerro* fresco, AOVE* Cobransosa, laurel*, y sal.
** Procedencia de acuicultura ecológica
* Procedencia de agricultura ecológica
Capacidad: 350 ml
Peso neto: 340 g
Maridaje: vinos blancos y rosados, como Rioja y Ribera del Duero y tintos jóvenes de media crianza y crianza.
Alérgenos: contiene moluscos y pescado
Otras declaraciones (OGM´s): este producto no tiene y no ha sido obtenido a partir de organismos genéticamente modificados, en cualquiera de sus materiales de partida y paso del proceso.
Duración del producto: 5 años a partir de la fecha de fabricación
Modo de conservación: a temperatura ambiente. Lejos de los rayos solares. Una vez abierto, consérvese refrigerado entre 0° C y 5°C y consúmase antes de 2 días.
Esgotado
8,30 €